Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Udobnost novog modela FABIA Monte-Carlo

Senzor za kišu i potpora za svjetla.

Kiša ili sumrak neće utjecati na vas. Novi model FABIA Monte-Carlo možete opremiti senzorom za kišu s vanjske strane unutarnjeg ogledala, koji automatski aktivira brisače vjetrobranskog stakla i prilagođava njihovu brzinu. Potpora za svjetla Light Assist automatski će prebacivati između dugih i kratkih svjetala te na taj način povećati udobnost i sigurnost u prometu. 

Udobnost novog modela FABIA Monte-Carlo

Klima uređaj

Elektronički klima-uređaj osigurat će najviši stupanj udobnosti tijekom cijele godine te će se, zahvaljujući senzoru za vlagu, pobrinuti i za zamagljeno vjetrobransko staklo. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu