Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA FABIA Monte-Carlo Prtljažnik

Volumen utovarnog prostora

Malo vozilo s velikim gepekom: FABIA Monte-Carlo nudi dovoljno prostora svim vašim suputnicima, kao i njihovoj prtljazi. Prtljažnik sa zapremninom od 330 litara jednostavnim preklapanjem stražnjih sjedala pretvarate u prostor zapremnine od 1.150 litara.

ŠKODA FABIA Monte-Carlo Prtljažnik

Sustav mreža za odlaganje

Na sigurnom: zahvaljujući mrežicama u prtljažniku, predmeti će od sada biti sigurno spremljeni u

ŠKODA FABIA Monte-Carlo Prtljažnik

Dvostruki poklopac prtljažnika

Poklopac prtljažnika na dva nivoa FABIA Monte-Carlo može se fiksirati u različitim položajima. Ovisno o položaju, možete prevoziti veće predmete ili možete koristiti za prijevoz raznih manjih predmetima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu