Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Ponuda prostora u novom modelu ŠKODA FABIA

Pristaje savršeno

Nova FABIA raspolaže još ugodnijom unutrašnjošću koja će vam izmamiti osmijeh na lice na svakom izletu. Ona uključuje novi dizajn kombiniranog instrumenta, velik izbor dekora za instrumentnu ploču, šavove na oblozi i naslonu za ruke prednjih vrata te komforno rukovanje za sve električne prozore.

Ponuda prostora u novom modelu ŠKODA FABIA

Prtljažnik – uvijek napola prazan

Nova FABIA zadržava visoku kvalitetu u pogledu svoje funkcionalnosti i domišljatosti. Volumen prtljažnika od 330 litara povećava se s preklopljenom stražnjom klupom do čak 1150 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu