Modeli

Dizajn novog modela ŠKODA FABIA

Izvrstan magnet za poglede

Redizajnirana rešetka hladnjaka i glavna svjetla novog modela FABIA više se no ikad stapaju u jednu vizualnu cjelinu. S njima ćete u svakom slučaju privući poglede na cesti. Nova opcijska, učinkovita LED glavna svjetla sa sustavom adaptivnih prednjih svjetala (AFS) nadovezuju se na dinamičan dizajn.

Dizajn novog modela ŠKODA FABIA

Oštro izvedeni oblici

Površine ispod ruba poklopca prtljažnika imaju izražen nagib nagnut prema unutra, čime se pojačava kontrast između svijetlih i tamnih nijansi boja te stvara vizualno širi dojam. Stražnja su svjetla sada opcijski dostupna s LED tehnologijom za stop svjetla i označavajuća bočna svjetla u obliku slova C koji je tipičan za marku ŠKODA. Dodatnu karakteristiku sigurnosti predstavljaju novi reflektori na stražnjem braniku. Tako će vaš automobil biti dobro uočljiv i kada su glavna svjetla isključena.

Dizajn novog modela ŠKODA FABIA

18" umjetničko djelo

Nova FABIA sada nudi izvrstan dodatak za hatchback verziju: stilske 18" naplatke od lakog metala koji dizajn vašeg automobila podižu na novu razinu i time vas izdvajaju iz mase. Ponuda je upotpunjena velikim izborom 15", 16" i 17" naplataka od lakog metala.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu