Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Motori novog modela ŠKODA FABIA

MPI motori

Mali benzinski motor prikladan je za grad jer brzo postiže optimalnu radnu temperaturu. Jednostavan, lagan dizajn osigurava visoku pouzdanost i jednostavno rukovanje. 3-cilindrični 1.0 l benzinski motor koji je dostupan sa 75 KS predstavlja glavni motor iz palete motora. Start-stop sustav i rekuperacija energije kočenja sadržani su već u serijskoj opremi. MPI motori pobrinut će se za optimalnu snagu i potrošnju goriva posebno u gradskom i lokalnom prometu.

Motori novog modela ŠKODA FABIA

TSI motori

TSI je garancija za izvrsnu dinamiku, solidnu snagu i nisku potrošnju. Novi 3-cilindrični 1.0 TSI benzinski motori s turbopunjačem imaju potpuno novi dizajn. Start-stop sustav i rekuperacija energije kočenja sadržani su već u serijskoj opremi. TSI motori namijenjeni su upravo vozačima koji uživaju u fleksibilnosti motora u svakoj situaciji.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu