Modeli

Nova ŠKODA FABIA: Povezivost

USB priključci

Odlične vijesti! Nova FABIA nudi dovoljno USB priključaka za sve. Putnicima u stražnjem dijelu vozila na raspolaganju stoje dva USB strujna priključka, a dodatni USB priključak nalazi se sprijeda u središnjoj konzoli.

Nova ŠKODA FABIA Povezivost

ŠKODA Connect

Preko sučelja ŠKODA Connect imate pristup dvjema vrstama online usluga: Infotainment online nudi navigacijske i informacijske usluge u stvarnom vremenu. Kod usluga Care Connect sve je podređeno servisu i sigurnosti. One vam pomoću daljinskog upravljanja omogućuju pristup vašem novom modelu FABIA te nude usluge podrške u situacijama u kojima vam je potrebna pomoć.

Nova ŠKODA FABIA Povezivost

Tipka SOS

Koncept povezivosti novog modela FABIA sadrži funkciju uspostavljanja poziva u nuždi. Aktivacijom crvene tipke na krovnoj oblozi aktivira se sustav poziva u nuždi. Ako se aktivira zračni jastuk, sustav će automatski uputiti poziv u nuždi.

Nova ŠKODA FABIA Povezivost

SmartLink

Nova ŠKODA FABIA i vaš smartphone sada su savršeno umreženi. Pomoću sustava SmartLink sve se kompatibilne aplikacije prikazuju na zaslonu radiouređaja te se mogu upotrebljavati ako su certificirane za upotrebu u vozilima. SmartLink je također kompatibilan s aplikacijom ŠKODA OneApp pomoću koje dobivate pristup proširenim podacima o vožnji.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu