Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA FABIA Potpore u vožnji

Front Assist

Još jedan anđeo čuvar u vozilu je Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi. Ovaj sustav podržava vozača tako da prati zbivanja ispred vozila i upozorava ga na prijeteće opasnosti. Osim toga može i sam aktivirati kočnice, kako bi se ublažile posljedice sudara ili kako bi se čak spriječio u potpunosti.

ŠKODA FABIA Potpore u vožnji

Sustav prepoznavanja umora

Razbuđuje vas: sustav prepoznavanja umora analizira podatke senzora na kolu upravljača kako bi prepoznao obrasce ponašanja vozača koji upućuju na umor. Ako sustav prepozna umor, on vizualnim signalom na Maxi-DOT zaslonu upozorava vozača na to da napravi stanku.

ŠKODA FABIA Potpore u vožnji

Elektronička kontrola stabilizacije s multikolizijskom kočnicom

Elektronička kontrola stabilizacije podržava vozača u svladavanju kritičnih situacija zanošenja vozila. Sustav je tehnički usavršen u odnosu na ranije sustave jer je sada serijski opremljen elektroničkom poprečnom blokadom XDS+. Sustav XDS+ ciljano koči unutrašnji prednji kotač u odnosu na zavoj i tako poboljšava stabilnost vozila kod brzih vožnji u zavojima, čime dopušta izraženiju sportsku vožnju. Osim toga tehnologija zahvaljujući novoj multikolizijskoj kočnici u slučaju nužde intervenira automatski kako bi se spriječilo nekontrolirano zanošenje vozila nakon sudara.

ŠKODA FABIA Potpore u vožnji

Sustav za ograničenje brzine

ŠKODA FABIA je opremljena sustavom za ograničenje brzine. Kao što sam naziv kaže sustav ne dopušta vožnju bržu od namještene.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu