Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA FABIA Infotainment

Radio Blues

Glazbeni sustav Blues raspolaže radiouređajem s 12 mjesta za pohranjivanje i otvorom za SD kartice. Na središnjoj konzoli nalaze se AUX i USB priključak.

ŠKODA FABIA Infotainment

Glazbeni sustav Swing

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična glazba - glazbeni sustav Swing svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja. Opremljen je radiouređajem s 18 mjesta za pohranjivanje, dualnom antenom i otvorom za SD kartice kao i AUX i USB priključkom.

ŠKODA FABIA Infotainment

Glazbeni sustav Bolero

Glazbeni sustav Bolero raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom u boji s multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Niz mogućnosti za reprodukciju omiljene glazbe nude AUX i USB priključak kao i otvor za SD kartice.

ŠKODA FABIA Infotainment

Navigacijski sustav Amundsen

Dinamični radio-navigacijski sustav Amundsen raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom u boji s multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene glazbe, također i u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sound paket "ŠKODA Surround"

Pretvorite svoju ŠKODA FABIJU u koncertnu dvoranu: ŠKODA Surround sustav razvijen u suradnji s vodećim proizvođačem audio opreme raspolaže sa šest zvučnika. Pomoću posebnog softvera moguće je dodatno aktivirati dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem području vozila. Sustav osim toga omogućuje upečatljiv efekt subwoofera.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu