Modeli

ŠKODA KAMIQ Sustav potpore pri parkiranju

Potpora upravljanja pri parkiranju

Potporom upravljanja pri parkiranju bez problema ćete se parkirati i u uska parkirna mjesta. Ona vam pomaže u pronalasku prikladnog parkirnog mjesta i parkira vozilo automatski u okomita i uzdužna parkirna mjesta, pri čemu parkirna mjesta trebaju biti duža svega 60 cm od samog vozila.  

ŠKODA KAMIQ Sustav potpore pri parkiranju

Potpora izlaska iz parkirnog mjesta

Kao dio potpore pri promjeni voznog traka potpora izlaska iz parkirnog mjesta koristi iste radarske senzore i pomaže kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. U slučaju neposredne opasnosti ova potpora može čak i automatski zakočiti. 

ŠKODA KAMIQ Sustav potpore pri parkiranju

Potpora za kočenje pri manevriranju

Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju KAROQ koči automatski, čime može spriječiti moguću koliziju. 

ŠKODA KAMIQ Sustav potpore pri parkiranju

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Pružajući vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag koristi se kamerom smještenom na ručki poklopca prtljažnika. U kombinaciji sa zaslonom sustava infotainment prikazuje prostor iza vozila i dinamične linije putanje na temelju širine vozila.

ŠKODA KAMIQ Sustav potpore pri parkiranju

Stražnji parkirni senzori

Sustav povlači podatke snimljene senzorima, voznim parametrima i pokretima kola upravljača i jednostavno vas upozorava u situacijama kada parkirate, a prijeti opasnost od nezgode. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu