Modeli

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

NOVA PERSPEKTIVA

Vozite se uz profinjenost i eleganciju Monte Carla koji je poslužio kao nadahnuće za ovaj bezvremenski urbani SUV. Crne komponente visokog kontrasta - rešetka hladnjaka i dodaci prednjeg branika - krase robusni prednji dio koji sadrži podijeljena LED glavna svjetla. Crni elementi savršeno se slažu sa svakom bojom karoserije koju odaberete.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

VIRTUALNI COCKPIT

Savršen pregled osigurava virtualni cockpit s lijepim digitalnim zaslonom od 10,25'' koji nudi izbor od pet načina prikaza, uključujući sportski. Virtualni cockpit prikazuje relevantne podatke o vozilu i vožnji, radio stanice, aktivne sustave potpore i informacije o navigaciji.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

SPORTSKA SJEDALA

Za potpuni doživljaj vožnje ovog dinamičnog modela interijer je opremljen pravim sportskim sjedalima. Robusna i istodobno komforna sportska sjedala jedinstvenog dizajna Monte Carlo s bočnom potporom pružit će vam potporu u svakom zavoju.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

PLOČICE PRAGOVA VRATA

Reljefnim nehrđajućim čelikom i natpisom Kamiq, pločice pragova prednjih vrata dodatno oplemenjuju interijer modela Kamiq Monte Carlo i štite pragove vrata pri ulasku.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

PANORAMSKI KROV

Veliki serijski panoramski krov sa zaštitom od sunca pušta dovoljno dnevnog svjetla u interijer. Staklo je zatamnjeno crnom bojom kako bi u vozilo ulazila samo ugodna količina svjetlosti i topline. Stakleni krov uključuje zaštitu od sunca s mogućnošću uvlačenja koja se inovativno otvara od straga prema naprijed, pružajući tako putnicima na stražnjim sjedalima više prostora za glavu i impresivan pogled.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

BROJNE KOMFORNE OPCIJE

Mnoštvo komfornih opcija vožnju u modelu Kamiq Monte Carlo čini posebno ugodnom. Model je serijski opremljen Automatskim klima-uređajem CLIMATRONICOM sa senzorom vlage koji jamči savršenu temperaturu u svakom trenutku. Uz grijano vozačevo i suvozačevo sjedalo također je moguće grijati i vanjska stražnja sjedala.

Interijer modela Škoda Kamiq Monte Carlo

INTERIJER ZA OBITELJ

U interijeru ćete pronaći dovoljno prostora za komforne vožnje cijele obitelji. Praktičan prtljažnik uobičajena oblika s brojim točkama za pričvršćivanje i kukama nudi kapacitet od izdašnih 400 litara. Ako preklopite naslone stražnjih sjedala djeljive u omjeru 60/40, kapacitet prtljažnika raste na ogromnih 1395 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu