Modeli

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

NOVA PERSPEKTIVA

Vozite se uz profinjenost i eleganciju Monte Carla koji je poslužio kao nadahnuće za ovaj bezvremenski urbani SUV. Crne komponente visokog kontrasta - rešetka hladnjaka i dodaci prednjeg branika - krase robusni prednji dio koji sadrži podijeljena LED glavna svjetla s dinamičnim prednjim pokazivačima smjera. Crni elementi savršeno se slažu sa svakom bojom karoserije koju odaberete.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

VIRTUALNI COCKPIT

Savršen pregled osigurava virtualni cockpit s lijepim digitalnim zaslonom od 10,25'' koji nudi izbor od pet načina prikaza, uključujući sportski. Virtualni cockpit prikazuje relevantne podatke o vozilu i vožnji, radio stanice, aktivne sustave potpore i informacije o navigaciji.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

SPORTSKA SJEDALA

Za potpuni doživljaj vožnje ovog dinamičnog modela interijer je opremljen pravim sportskim sjedalima. Robusna i istodobno komforna sportska sjedala jedinstvenog dizajna MONTE CARLO s bočnom potporom pružit će vam potporu u svakom zavoju.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

PLOČICE PRAGOVA VRATA

Reljefnim nehrđajućim čelikom i natpisom KAMIQ, pločice pragova prednjih vrata dodatno oplemenjuju interijer modela KAMIQ MONTE CARLO i štite pragove vrata pri ulasku.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

PANORAMSKI KROV

Veliki serijski panoramski krov sa zaštitom od sunca pušta dovoljno dnevnog svjetla u interijer. Staklo je zatamnjeno crnom bojom kako bi u vozilo ulazila samo ugodna količina svjetlosti i topline. Stakleni krov uključuje zaštitu od sunca s mogućnošću uvlačenja koja se inovativno otvara od straga prema naprijed, pružajući tako putnicima na stražnjim sjedalima više prostora za glavu i impresivan pogled.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

BROJNE KOMFORNE OPCIJE

Mnoštvo komfornih opcija vožnju u modelu KAMIQ MONTE CARLO čini posebno ugodnom. Model je serijski opremljen klima-uređajem, dok opcijski dvozonski Climatronic sa senzorom vlage jamči savršenu temperaturu u svakom trenutku. Uz grijano vozačevo i suvozačevo sjedalo također je moguće grijati i vanjska stražnja sjedala.

Interijer modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

INTERIJER ZA OBITELJ

U interijeru ćete pronaći dovoljno prostora za komforne vožnje cijele obitelji. Praktičan prtljažnik uobičajena oblika s brojim točkama za pričvršćivanje i kukama nudi kapacitet od izdašnih 400 litara. Ako preklopite naslone stražnjih sjedala djeljive u omjeru 60/40, kapacitet prtljažnika raste na ogromnih 1395 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu