Modeli

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Najmoderniji infotainment sustavi

Odaberite izme─Ĺu tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veli─Źinama od 6,5 do 9,2 in─Źa. Prvoklasna radio i navigacijski sustav "Amundsen", koji standardno uklju─Źuje virtualni kokpit, mogu─çnost povezivanja usluga ┼áKODA Connect, 3D navigaciju i te mogu─çnost upravljanja kontrolama glasom. Po ┼żelji, na raspolaganju je Wi-Fi.

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Shop

Odlu─Źite li se za radio i navigacijski sustav "Amundsen", u va┼í ─çe infotainment sustav biti uklju─Źen i shop. Putem shopa mo┼żete jednostavno i udobno dopuniti svoj internetski paket prometa, produ┼żiti usluge ┼áKODA Connecta i preuzimati mno┼ítvo aplikacija. Sve to, bez napu┼ítanja vozila. 

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

ŠKODA Connect usluge

Usluge ┼áKODA Connect nove generacije nude:

  • Online navigacija i usluge informiranja
  • daljinski upravlja─Ź odabranim funkcijama vozila putem pametnog telefona i
  • daljinska interakcija sa ┼áKODA servisnim centrom.

Hitni poziv, koji se u slu─Źaju nezgode automatski povezuje sa slu┼żbom spa┼íavanja, sastavni je dio ove zna─Źajke.

 

 

 

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Infotainment Online

S uslugama Infotainment Online do svog ─çete cilja sti─çi brzo i udobno. Pomo─çu ovih usluga va┼í infotainment sustav prima informacije o prometu u stvarnom vremenu, a┼żuriranja na mre┼żi putem karte, vremenske prognoze (u obliku grafike), cijene goriva i informacije o besplatnom parkiranju na va┼íem podru─Źju. I to nije sve.

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Daljinski pristup - zaklju─Źavanje i otklju─Źavanje

Daljinski pristup, jedna od usluga ┼áKODA Connecta, omogu─çuje potpuno novi na─Źin upravljanja vozilom - povezivanjem va┼íeg vozila s va┼íim smartphoneom. Tako mo┼żete pomo─çu funkcije "Zaklju─Źavanje i otklju─Źavanje" upravljati vozilom. Posebno korisno, kada se sjetite da ste zaboravili zaklju─Źati vozilo ili za nekog drugog ┼żelite kratko otklju─Źati vozilo. 

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Daljinski pristup: Parkirno mjesto

Nalazite se na velikom parkirali┼ítu, u stranom gradu i tra┼żite svoj automobil? Bez panike. Uz funkciju "Parkirno mjesto" na svom smartphoneu jednostavno locirajte parkirno mjesto sa svojim automobilom.  

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

ŠKODA Connect aplikacija

Instalacijom ┼áKODA Connect aplikacije na va┼í smartphone ili pametni sat mo┼żete pomo─çu daljinskog pristupa provjeriti jesu li zatvoreni svi prozori na va┼íem vozilu ili primjerice, koliko vam je gorivo preostalo u spremniku ili ukupni broj prije─Ĺenih kilometara. I to je tek po─Źetak. 

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Poziv u slu─Źaju nu┼żde

Odre─Ĺene usluge ┼áKODA Connect aktiviraju se pomo─çu tipki na krovu va┼íeg vozila. Crvena tipka za hitne slu─Źajeve odmah upu─çuje hitni poziv ako sudjelujete ili svjedo─Źite ozbiljnoj nesre─çi. Srednja tipka povezuje se sa ┼áKODA servisnim centrom u slu─Źaju kvara. Lijevi gumb daje dodatne informacije o ┼áKODA Infoline.

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

SMARTLINK

SmartLink vam omogu─çuje povezati smartphone i ugra─Ĺeni sustav infotainment putem zna─Źajki Apple CarPlay (tako─Ĺer be┼żi─Źno), Android Auto i MirrorLink┬« (u oba slu─Źaja tako─Ĺer be┼żi─Źno osim za Amundsen). Koristite se navigacijskim sustavom, pu┼ítajte glazbu ili podcaste putem omiljenih aplikacija ili upravljajte tekstualnim porukama i pozivima.

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

Pretinac za mobitel

Pretinac za mobitel s induktivnim spajanjem mobitela s antenom vozila poja─Źava signal. Prilikom vo┼żnje ujedno slu┼żi i kao siguran prostor za odlaganje va┼íeg smartphonea. Osim toga, odre─Ĺeni tipovi smartphonea se mogu i be┼żi─Źno puniti u pretincu za mobitele.

Povezivanje modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

DO 5 USB-C PRIKLJU─îKA

Potpuno nova KAMIQ MONTE CARLO serijski je opremljena s dva moderna USB-C priklju─Źka s pozadinskim osvjetljenjem sprijeda za prijenos podataka i punjenje. Opcijski je mogu─çe dodati jo┼í 3 USB-C priklju─Źka - jedan kod osvrtnog zrcala za punjenje kamere i dva za putnike na stra┼żnjim sjedalima za punjenje njihovih ure─Ĺaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu