Modeli

Pametna rješenja modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

DRŽAČ ZA KARTICE NA A STUPU

Najmanje stvari uvijek je najlakše izgubiti. Na primjer, parkirne kartice. Srećom, ŠKODA ima jednostavno rješenje: držač za kartice Simply Clever koji se pričvršćuje praktično na strani vjetrobranskog stakla nadohvat ruke.

Pametna rješenja modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

PROSTOR ZA SIGURNOSNI PRSLUK U SVIM VRATIMA

Znate li onaj dio u zrakoplovu kad govore o prsluku za spašavanje ispod vašeg sjedala? U ŠKODI vam sada pružamo Simply Clever ekvivalent na cesti. Možda nije na napuhivanje, ali bi vam njegova reflektirajuća površina mogla spasiti život noću. Sigurno je pohranjen u vlastitom držaču u prednjim i stražnjim vratima, što osigurava brz i jednostavan pristup.

Pametna rješenja modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

LIJEVAK INTEGRIRAN U POKLOPAC SPREMNIKA TEKUĆINE ZA PRANJE VJETROBRANSKOG STAKLA

Rješenja Simply Clever također možete pronaći ispod poklopca motora. Model KAMIQ MONTE CARLO opremljen je gumenim poklopcem pametnog dizajna za spremnik tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. Otvara se u praktičan lijevak kako biste mogli lako doliti tekućinu bez prolijevanja.

Pametna rješenja modela ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO

STRUGALICA ZA LED S MJERAČEM UTORA GUMA

Fantastičan detalj Simply Clever, praktičan pri pojavi prvog mraza. Sada ne morate pretraživati vozilo u potrazi za strugalicom ili se koristiti kreditnom karticom. Strugalica za led u poklopcu spremnika za gorivo spremna je kad god vam zatreba. Mjerač dubine utora guma s linijama odvojenim 2 mm nalazi se u oba donja kuta strugalice. Olakšava provjeru stanja gume kako biste na vrijeme saznali da više ne udovoljava zakonskim propisima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu