Modeli

Pametni prtljažnik modela Škoda Kamiq Monte Carlo

NAMJESTIVA LAŽNA PODNICA PRTLJAŽNIKA

Namjestiva lažna podnica prtljažnika omogućuje vam podjelu prtljažnika u dva različita položaja. Podnicu možete jednostavno izvući kako biste je stavili u niži položaj. Sustav nudi praktičan prostor za pohranjivanje.

Pametni prtljažnik modela Škoda Kamiq Monte Carlo

MREŽE U PRTLJAŽNIKU

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Mreže prtljažnika s kukama za pričvršćenje sprječavaju pomicanje manjih predmeta. Izdržljive kuke na bočnim stranama prtljažnika cijenit ćete, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Pametni prtljažnik modela Škoda Kamiq Monte Carlo

ELEMENTI ZA PRIČVRŠĆiVANJE PRTLJAGE

Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti ispod prtljažnika.

Pametni prtljažnik modela Škoda Kamiq Monte Carlo

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Kamiq Monte Carlo. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu