Modeli

ŠKODA KAMIQ Interijer

Forma prati fuknciju

Interijer modela KAMIQ odražava njen vanjski dizajn i čini veliki korak naprijed u pogledu izrade. Prostranim interijerom dominiraju elegantna instrumentna ploča s mekim, pjenastim površinama i samostojeći display. Jedinstvena ergonomija, nezaobilazna u svim ŠKODA modelima može se naći i u KAMIQ-u.

ŠKODA KAMIQ Interijer

Vaš stil, vaš KAMIQ

Još jedna prednost interijera modela KAMIQ, osim emocionalno obogaćenog dizajna i visokokvalitetnih materijala, je mogućnost individualizacije. Izaberite između više opcija sjedala i dekora i stvorite baš za sebe savršeni KAMIQ. 

ŠKODA KAMIQ Interijer

Ambijentalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje dostupno je u tri boje - bijelog, crvenoj i bakrenoj (na fotografiji) koja će stvoriti ugodnu atmosferu. Osim instrumentne ploče, osvjetljava i prednje područje stopala i druga područja unutrašnjosti.

ŠKODA KAMIQ Interijer

Virtualni kokpit

Uz virtualni kokpit i 10,25" inčnom zaslonuzadržite pregled nad svim bitnim informacijama tijekom vožnje. Birajte između pet varijanti dizajna, između ostalih i sportskim dizajnom.

ŠKODA KAMIQ Interijer

Dynamic paket

Preferirate sportski stil? Izaberite Dynamic paket i obucite svoj KAMIQ u stilski, sportski dizajn. Paket sadrži: 

Sportska sjedala u kombinaciji tkanine te integriranim naslonom za glavu

Kolo upravljača s tri kraka "Supersport" za radio i telefon s kromiranim i lakiranim elementima

Kožnu ručicu mjenjača s kromiranim elementima

Papučice od nehrđajućeg čelika

Ambijentalno osvjetljenje

Crna obloga krova

ŠKODA KAMIQ Interijer

Mjesta za cijelu obitelj

Unutrašnjost modela KAMIQ nudi prostor za cijelu obitelj. Zahvaljujući udobnim sjedalima i širini u području koljena od 73 mm, u KAMIQU možete udobno putovati.

S prostorom za glavu od 1.001 mm iznad stražnjih sjedala, vožnja automobila djeci i odraslima straga čini užitak. Praktični prtljažni prostor s brojnim kukama i mogućnostima pričvršćivanja nudi izdašnih 400 litara. Pri savijanju podijeljenog naslona, volumen prtljažnika raste na nevjerojatnih 1.395 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu