Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAMIQ Udobnost

Grijani elementi interijera

O udobnosti u vožnji razmišljamo tijekom cijele godine. Zimi je neophodno grijano vjetrobransko staklo. Nakon putovanja po hladnoći, brzo se možete zagrijati zahvaljujući grijanom kolu upravljača i grijanim prednjim i stražnjim sjedalima.

ŠKODA KAMIQ Udobnost

Električno podesivo sjedalo vozača

Električno podesivo sjedalo vozača omogućuje najveću udobnost za volan. Ugađanjem sjedala s komandama možete brzo i bez napora pronaći svoj idealni položaj.

 

ŠKODA KAMIQ Udobnost

"Climatronic" - 2-zonski klima uređaj

Dvozonski klima uređaj "Climatronic" održava definiranu i željenu temperaturu u vašem KAMIQU i nudi mogućnost pojedinačnih postavki temperature kroz dvije zone - vozačku i suvozačku. Senzor vlage smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla i povećava udobnost klime.

ŠKODA KAMIQ Udobnost

Panoramski stakleni krov

Veliki, opcijski dostupan, panoramski stakleni krov, uključujući električni suncobran, omogućuje obilje prirodnog svjetla u unutrašnjosti. Kroz crno zatamnjeno staklo toplina i jarko svjetlo ne prodire u unutrašnjost vozila. Uz to, panoramski stakleni krov ima električni suncobran koji se - inovativno - može otvoriti sa stražnje strane prema naprijed, pružajući putnicima straga više prostora za glavu i impresivan pogled.

ŠKODA KAMIQ - Udobnost

ŠKODA sound sustav

Radio "Bolero" i "Amundsen" mogu biti opremljeni hi-fi audio sustavom od 405 W s 10 zvučnika, digitalnim equalizerom i subwooferom u prtljažniku. Može se odabrati između nekoliko unaprijed definiranih audio profila (ŠKODA, Classic i Rock), a zvuk se može prilagoditi putnicima u automobilu.

ŠKODA KAMIQ - Udobnost

Kessy

Od sada više ne morate imati svoj ključ uvijek u rukama, dovoljno je da se nalazi u prostoru dometa i slobodno možete otključati ili zaključati svoj KAMIQ. Upravljačka jedinica KESSY prepoznaje vaš ključ i vozilo se automatski otključava kada se aktiviraju ručke vrata ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na tipku.

ŠKODA KAMIQ - Udobnost

Senzor za kišu

Svoj KAMIQ po želji opremite senzorom za kišu, koji će automatski i po potrebi aktivirati brisače vjetrobranskog stakla i definirati njihovu brzinu kretanja. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu