Modeli

Škoda Kamiq Udobnost

Grijani elementi interijera

O udobnosti u vožnji razmišljamo tijekom cijele godine. Zimi je neophodno grijano vjetrobransko staklo. Nakon putovanja po hladnoći, brzo se možete zagrijati zahvaljujući grijanom kolu upravljača i grijanim prednjim i stražnjim sjedalima.

Škoda Kamiq Udobnost

Električno podesivo sjedalo vozača

Električno podesivo sjedalo vozača omogućuje najveću udobnost za volan. Ugađanjem sjedala s komandama možete brzo i bez napora pronaći svoj idealni položaj.

 

Škoda Kamiq Udobnost

"Climatronic" - 2-zonski klima uređaj

Dvozonski klima uređaj "Climatronic" održava definiranu i željenu temperaturu u vašem KamiqU i nudi mogućnost pojedinačnih postavki temperature kroz dvije zone - vozačku i suvozačku. Senzor vlage smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla i povećava udobnost klime.

Škoda Kamiq Udobnost

Panoramski stakleni krov

Veliki, opcijski dostupan, panoramski stakleni krov, uključujući električni suncobran, omogućuje obilje prirodnog svjetla u unutrašnjosti. Kroz crno zatamnjeno staklo toplina i jarko svjetlo ne prodire u unutrašnjost vozila. Uz to, panoramski stakleni krov ima električni suncobran koji se - inovativno - može otvoriti sa stražnje strane prema naprijed, pružajući putnicima straga više prostora za glavu i impresivan pogled.

Škoda Kamiq - Udobnost

Kessy

Od sada više ne morate imati svoj ključ uvijek u rukama, dovoljno je da se nalazi u prostoru dometa i slobodno možete otključati ili zaključati svoj Kamiq. Upravljačka jedinica KESSY prepoznaje vaš ključ i vozilo se automatski otključava kada se aktiviraju ručke vrata ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na tipku.

Škoda Kamiq - Udobnost

Senzor za kišu

Svoj Kamiq po želji opremite senzorom za kišu, koji će automatski i po potrebi aktivirati brisače vjetrobranskog stakla i definirati njihovu brzinu kretanja. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu