Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAMIQ Sigurnost

9 zračnih jastuka

KAMIQ s do devet zračnih jastuka s proaktivnom zaštitom putnika nudi visoku razinu pasivne sigurnosti.

ŠKODA KAMIQ Sigurnost

Poziv u slučaju nužde

Crvena tipka za poziv u slučaju nužde će u slučaju teže prometne nezgode automatski uspostaviti poziv popraćen s vašom lokacijom i stanjem vozila prema jedinstvenom broju za hitne slučajeve. Pri prometnim nezgodama u kojima ste u mogućnosti, možete i sami aktivirati tipku za poziv u slučaju nužde.

ŠKODA KAMIQ Sigurnost

Sustavi potpore za vozače

Kompaktni KAMIQ izgrađen je na najnovijoj platformi. To omogućava da se u KAMIQ-u ponude inovativni sustavi pomoći i sigurnosti, poput automatskog upravljanja daljinom (ACC) ili proaktivne zaštite putnika, koji su ranije bili poznati samo iz viših klasa vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu