Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAMIQ "Simply Clever"

Kišobran u vozačevim vratima

ŠKODA KAMIQ opremljena je kišobranom u vozačevim vratima. Tako ćete uvijek imati pri ruci kišobran, za slučaj da vas kiša negdje iznenadi. Obzirom da je spremište vodootporno, slobodno mokar kišobran odložite opet u vrata, a višak vode će iscuriti s vanjske strane. 

ŠKODA KAMIQ "Simply Clever"

Zaštita za rubove vrata

Automatski produljeni štitnici za vrata od plastike na KAMIQ-u još su jedno praktično svakodnevno rješenje koje ćete vrlo brzo cijeniti. Opružne zaštitne trake automatski se otvaraju kad se otvore vrata, čime se sprečavaju sitne ogrebotine na vašem vozilu i na vozilu pored vas.

ŠKODA KAMIQ "Simply Clever"

Prijenosna LED svjetiljka u prtljažniku

Jeste li se ikad vratili kući u mraku i niste mogli pronaći ključ u džepu? Imamo jednostavno i pametno rješenje vašeg problema: Za ŠKODA KAMIQ u prtljažniku je dostupna prijenosna LED svjetiljka.

ŠKODA KAMIQ "Simply Clever"

Prtljažna vrata s električnim otvaranjem i zatvaranjem

Opcionalno dostupna električna prtljažna vrata otvaraju i zatvaraju prostor za utovar na dodir gumba. S integriranom funkcijom "tip-to-close" može se zatvoriti i laganim povlačenjem otvorenih vrata prtljažnika.

ŠKODA KAMIQ "Simply Clever"

Pomična kuka za vuču

Opcijski dostupna pomična kuka za vuču s integriranim prekidačem, jednostavno se može otključati prekidačem u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu