Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAMIQ Tehnologija

Sport-Normal ovjes

Sportski i normalni ovjes omogućuju još dinamičnije ugađanje. Ovaj opcionalni sportski ovjes niži je za 10 milimetara i ima ne samo uobičajeni, već i sportski mod s tvrđom karakteristikom elektronički izmjenjivih amortizera. Dvije postavke se mogu konfigurirati u izborniku za odabir profila vožnje koji se isporučuje zajedno s ovjesom Sport Normal.

ŠKODA KAMIQ Tehnologija

Odabir profila vožnje

Odabirom profila vožnje možete prilagoditi parametre i ponašanje vozila vašim potrebama. Odaberite između četiri načina vožnje: Normal, Sport, Eco i Individualni. Ovisno o modu, podešavaju se motor, DSG mjenjač, kontrola sportskog ovjesa, servo upravljač i klima uređaj.

ŠKODA KAMIQ Tehnologija

Snažni i ekonomični motori

KAMIQ je dostupan s izborom benzinskih i dizelskih motora. Svi imaju izravno ubrizgavanje i turbopunjač. Naravno, svi dostupni KAMIQ motori udovoljavaju najnovijim emisijskim standardima.

ŠKODA KAMIQ Tehnologija

DSG mjenjač

Neki motori KAMIQ-a opremljeni su automatskim mjenjačem - DSG-om. Promjena brzina je glatka i potrošnja goriva je smanjena.

ŠKODA KAMIQ Tehnologija

Najfinija tehnologija

KAMIQ se temelji na vrhunskoj MQB platformi s naprednim dizajnom, najmodernijim pogonskim sustavima i raznim sustavima pomoći vozaču koji se obično instaliraju samo u višim klasama vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu