Modeli

Škoda Kamiq Povezivost

Najmoderniji infotainment sustavi

Odaberite između tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veličinama od 6,5 do 9,2 inča. Prvoklasna radio i navigacijski sustav "Amundsen", koji standardno uključuje virtualni kokpit, mogućnost povezivanja usluga Škoda Connect, 3D navigaciju i te mogućnost upravljanja kontrolama glasom. Po želji, na raspolaganju je Wi-Fi.

Škoda Kamiq Povezivost

Shop

Odlučite li se za radio i navigacijski sustav "Amundsen", u vaš će infotainment sustav biti uključen i shop. Putem shopa možete jednostavno i udobno dopuniti svoj internetski paket prometa, produžiti usluge Škoda Connecta i preuzimati mnoštvo aplikacija. Sve to, bez napuštanja vozila. 

Škoda Kamiq Povezivost

Škoda Connect usluge

Usluge Škoda Connect nove generacije nude:

  • Online navigacija i usluge informiranja
  • daljinski upravljač odabranim funkcijama vozila putem pametnog telefona i
  • daljinska interakcija sa Škoda servisnim centrom.

Hitni poziv, koji se u slučaju nezgode automatski povezuje sa službom spašavanja, sastavni je dio ove značajke.

 

 

 

Škoda Kamiq Povezivost

Infotainment Online

S uslugama Infotainment Online do svog ćete cilja stići brzo i udobno. Pomoću ovih usluga vaš infotainment sustav prima informacije o prometu u stvarnom vremenu, ažuriranja na mreži putem karte, vremenske prognoze (u obliku grafike), cijene goriva i informacije o besplatnom parkiranju na vašem području. I to nije sve.

Škoda Kamiq Povezivost

Daljinski pristup - zaključavanje i otključavanje

Daljinski pristup, jedna od usluga Škoda Connecta, omogućuje potpuno novi način upravljanja vozilom - povezivanjem vašeg vozila s vašim smartphoneom. Tako možete pomoću funkcije "Zaključavanje i otključavanje" upravljati vozilom. Posebno korisno, kada se sjetite da ste zaboravili zaključati vozilo ili za nekog drugog želite kratko otključati vozilo. 

Škoda Kamiq Povezivost

Daljinski pristup: Parkirno mjesto

Nalazite se na velikom parkiralištu, u stranom gradu i tražite svoj automobil? Bez panike. Uz funkciju "Parkirno mjesto" na svom smartphoneu jednostavno locirajte parkirno mjesto sa svojim automobilom.  

Škoda Kamiq Povezivost

Škoda Connect aplikacija

Instalacijom Škoda Connect aplikacije na vaš smartphone ili pametni sat možete pomoću daljinskog pristupa provjeriti jesu li zatvoreni svi prozori na vašem vozilu ili primjerice, koliko vam je gorivo preostalo u spremniku ili ukupni broj prijeđenih kilometara. I to je tek početak. 

Škoda Kamiq Povezivost

Poziv u slučaju nužde

Određene usluge Škoda Connect aktiviraju se pomoću tipki na krovu vašeg vozila. Crvena tipka za hitne slučajeve odmah upućuje hitni poziv ako sudjelujete ili svjedočite ozbiljnoj nesreći. Srednja tipka povezuje se sa Škoda servisnim centrom u slučaju kvara. Lijevi gumb daje dodatne informacije o Škoda Infoline.

Škoda Kamiq Povezivost

Bežični SmartLink

Bežični sustav SmartLink omogućava vam povezivanje pametnog telefona s ugrađenim sustavom za zabavu putem Apple CarPlay-a. Koristite navigacijski sustav, slušajte glazbu ili podcastove na svojim omiljenim aplikacijama, odgovarajte na poruke i pozive ili saznajte više o vozilu putem Škoda OneApp.

Škoda Kamiq Povezivost

Pretinac za mobitel

Pretinac koji tijekom vožnje služi kao siguran prostor za odlaganje vašeg smartphonea. Osim toga, određeni tipovi smartphonea se mogu i bežično puniti u pretincu za mobitele.

Škoda Kamiq Povezivost

USB-priključak za struju tip C

Kamiq standardno ima dva standardna prednja USB priključka za napajanje. Tako možete povoljno prenositi svoje podatke i napuniti mobilne uređaje. Dva dodatna USB priključka za napajanje tipa C mogu se dodati kao opcija kako bi se omogućilo putnicima na stražnjoj strani da primjerice napune svoje mobitele.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu