Modeli

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Najmoderniji infotainment sustavi

Odaberite izme─Ĺu tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veli─Źinama od 6,5 do 9,2 in─Źa. Prvoklasna radio i navigacijski sustav "Amundsen", koji standardno uklju─Źuje virtualni kokpit, mogu─çnost povezivanja usluga ┼áKODA Connect, 3D navigaciju i te mogu─çnost upravljanja kontrolama glasom. Po ┼żelji, na raspolaganju je Wi-Fi.

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Shop

Odlu─Źite li se za radio i navigacijski sustav "Amundsen", u va┼í ─çe infotainment sustav biti uklju─Źen i shop. Putem shopa mo┼żete jednostavno i udobno dopuniti svoj internetski paket prometa, produ┼żiti usluge ┼áKODA Connecta i preuzimati mno┼ítvo aplikacija. Sve to, bez napu┼ítanja vozila. 

ŠKODA KAMIQ Povezivost

ŠKODA Connect usluge

Usluge ┼áKODA Connect nove generacije nude:

  • Online navigacija i usluge informiranja
  • daljinski upravlja─Ź odabranim funkcijama vozila putem pametnog telefona i
  • daljinska interakcija sa ┼áKODA servisnim centrom.

Hitni poziv, koji se u slu─Źaju nezgode automatski povezuje sa slu┼żbom spa┼íavanja, sastavni je dio ove zna─Źajke.

 

 

 

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Infotainment Online

S uslugama Infotainment Online do svog ─çete cilja sti─çi brzo i udobno. Pomo─çu ovih usluga va┼í infotainment sustav prima informacije o prometu u stvarnom vremenu, a┼żuriranja na mre┼żi putem karte, vremenske prognoze (u obliku grafike), cijene goriva i informacije o besplatnom parkiranju na va┼íem podru─Źju. I to nije sve.

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Daljinski pristup - zaklju─Źavanje i otklju─Źavanje

Daljinski pristup, jedna od usluga ┼áKODA Connecta, omogu─çuje potpuno novi na─Źin upravljanja vozilom - povezivanjem va┼íeg vozila s va┼íim smartphoneom. Tako mo┼żete pomo─çu funkcije "Zaklju─Źavanje i otklju─Źavanje" upravljati vozilom. Posebno korisno, kada se sjetite da ste zaboravili zaklju─Źati vozilo ili za nekog drugog ┼żelite kratko otklju─Źati vozilo. 

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Daljinski pristup: Parkirno mjesto

Nalazite se na velikom parkirali┼ítu, u stranom gradu i tra┼żite svoj automobil? Bez panike. Uz funkciju "Parkirno mjesto" na svom smartphoneu jednostavno locirajte parkirno mjesto sa svojim automobilom.  

ŠKODA KAMIQ Povezivost

ŠKODA Connect aplikacija

Instalacijom ┼áKODA Connect aplikacije na va┼í smartphone ili pametni sat mo┼żete pomo─çu daljinskog pristupa provjeriti jesu li zatvoreni svi prozori na va┼íem vozilu ili primjerice, koliko vam je gorivo preostalo u spremniku ili ukupni broj prije─Ĺenih kilometara. I to je tek po─Źetak. 

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Poziv u slu─Źaju nu┼żde

Odre─Ĺene usluge ┼áKODA Connect aktiviraju se pomo─çu tipki na krovu va┼íeg vozila. Crvena tipka za hitne slu─Źajeve odmah upu─çuje hitni poziv ako sudjelujete ili svjedo─Źite ozbiljnoj nesre─çi. Srednja tipka povezuje se sa ┼áKODA servisnim centrom u slu─Źaju kvara. Lijevi gumb daje dodatne informacije o ┼áKODA Infoline.

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Be┼żi─Źni SmartLink

Be┼żi─Źni sustav SmartLink omogu─çava vam povezivanje pametnog telefona s ugra─Ĺenim sustavom za zabavu putem Apple CarPlay-a. Koristite navigacijski sustav, slu┼íajte glazbu ili podcastove na svojim omiljenim aplikacijama, odgovarajte na poruke i pozive ili saznajte vi┼íe o vozilu putem ┼áKODA OneApp.

ŠKODA KAMIQ Povezivost

Pretinac za mobitel

Pretinac za mobitel s induktivnim spajanjem mobitela s antenom vozila poja─Źava signal. Prilikom vo┼żnje ujedno slu┼żi i kao siguran prostor za odlaganje va┼íeg smartphonea. Osim toga, odre─Ĺeni tipovi smartphonea se mogu i be┼żi─Źno puniti u pretincu za mobitele.

ŠKODA KAMIQ Povezivost

USB-priklju─Źak za struju tip C

KAMIQ standardno ima dva standardna prednja USB priklju─Źka za napajanje. Tako mo┼żete povoljno prenositi svoje podatke i napuniti mobilne ure─Ĺaje. Dva dodatna USB priklju─Źka za napajanje tipa C mogu se dodati kao opcija kako bi se omogu─çilo putnicima na stra┼żnjoj strani da primjerice napune svoje mobitele.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu