Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAMIQ Simply Clever detalji

Držač parkirne kartice

Držač karata pričvršćen je na vjetrobransko staklo na bočnoj strani vozača. Tako parkirna karta uvijek ostaje jasno vidljiva.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever detalji

Reflektirajući prsluk

 

Reklektirajući prsluci spremljeni su u prednjim i stražnjim vratima, tako da su u slučaju potrebe jednostavno i brzo dostupne.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever detalji

Lijevak za tekućinu za vjetrobransko staklo

Ovo će iskustvo vjerojatno biti poznato svakom vozaču: pri lijevanju tekućine za vjetrobransko staklo, ista se prelijeva i kapa po motoru ili podu. Upravo kako bi to spriječili, držač vode za tekućinu ima pametno izveden zatvarač, koji se jednim pokretom pretvara u lijevak i omogućuje brzo i uredno dopunjavanje spremnika. 

ŠKODA KAMIQ Simply Clever detalji

Strugač za led s udubljenjem za provjeru stanja guma

S strugačem za led u poklopcu spremnika, hladnoću uvijek imate pod kontrolom. Ne morate pretražiti svoj automobil u potrazi za strugačem ili čak koristiti svoju kreditnu karticu. U oba su ugla strugača smještene su udubljenja za provjeru profila guma s razmakom od 2 mm. Ta značjaka će biti korisna za provjeru stanja gume i pomoći da na vrijeme utvrdite zadovoljavaju li one zakonske uvjete.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu