Modeli

Pametni prtljažnik modela ŠKODA KAROQ SPORTLINE

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično za ŠKODU: prtljažnik modela ŠKODA KAROQ SPORTLINE također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika.

Pametni prtljažnik modela ŠKODA KAROQ SPORTLINE

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnoj strani prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela KAROQ SPORTLINE. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Pametni prtljažnik modela ŠKODA KAROQ SPORTLINE

SUSTAV MREŽA

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Sustav mreža s kukama za pričvršćenje sprječava pomicanje manjih predmeta. Izdržljive kuke na bočnim stranama prtljažnika cijenit ćete, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu