Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAROQ Udobnost

Panoramski stakleni pomični i podizni krov

S panoramskim pomičnim i podiznim krovom KAROQ ne otvara samo sasvim nove vidike, već i prostrana unutrašnjost djeluje još veća.

ŠKODA KAROQ Udobnost

Pogon na sve kotače

Za pogon na sve kotače brine se elektronički regulirana spojka. Snaga se na spojku stražnje osovine usmjerava automatski tako da se u normalnim uvjetima na cesti mogu koristiti sve prednosti prednjeg pogona dok se na teškom terenu koristi pogon na sve kotače.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu