Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAROQ Udobnost

Automatska regulacija razmaka (ACC)

Pored uobičajene funkcije regulacije brzine ACC  uz pomoć radara u rešetci hladnjaka održava i siguran razmak u odnosu na vozila ispred. 

ŠKODA KAROQ Udobnost

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Pomoću kamere integrirane u osvrtno zrcalo sustav prepoznaje prometne znakove na dionici. Modul za obradu slika među slikama kamere traži poznate prometne znakove i rezultate uspoređuje s podacima iz navigacijskog sustava.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova registrira ograničenja brzine i zabrane pretjecanja kao i znakove prestanka važenja istih, ali i dodatne znakove upozorenja (npr. u slučaju kiše, strelice smjera itd.). Prometni se znakovi prikazuju kao piktogrami u višenamjenskom pokazivaču kao i na zaslonu navigacijskog sustava.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu