Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KAROQ Povezivost

Infotainment Online - Prometne informacije/Google Earth

Internet vam uvijek pokazuje najbolju rutu: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakoj vožnji imate savršen pregled. Osim toga možete brzo reagirati na nove informacija kao što su gradilišta ili zastoji. Zahvaljujući sluzi Google Earth možete se uputiti čak i na virtualno putovanje na bilo koji kraj svijeta. 

ŠKODA KAROQ Povezivost

Remote Access

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja. 

ŠKODA KAROQ Povezivost

SOS-tipka

U paket povezivosti KAROQA spada i veza za poziv u nuždi. Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA KAROQ Povezivost

SmartLink

Zahvaljujući SmartLinku (MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto) možete sigurno preko infotainment sustava na putu koristiti svoj smartphone. To vrijedi i za odabrane aplikacije na vašem smartphoneu, koje imaju certifikat za korištenje u vozilima i koje su kompatibilne sa sustavima MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu