Modeli

ŠKODA KAROQ Povezivost

Infotainment Online - Prometne informacije/Google Earth

Internet vam uvijek pokazuje najbolju rutu: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakoj vožnji imate savršen pregled. Osim toga možete brzo reagirati na nove informacija kao što su gradilišta ili zastoji. Zahvaljujući sluzi Google Earth možete se uputiti čak i na virtualno putovanje na bilo koji kraj svijeta. 

ŠKODA KAROQ Povezivost

Remote Access

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja. 

ŠKODA KAROQ Povezivost

SOS-tipka

U paket povezivosti KAROQA spada i veza za poziv u nuždi. Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA KAROQ Povezivost

SmartLink

Zahvaljujući SmartLinku (MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto) možete sigurno preko infotainment sustava na putu koristiti svoj smartphone. To vrijedi i za odabrane aplikacije na vašem smartphoneu, koje imaju certifikat za korištenje u vozilima i koje su kompatibilne sa sustavima MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu