Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Detalji

ŠKODA KAROQ

Dimenzije

Sigurnost

Dodatne sigurnosne opreme

 

ŠKODA KAROQ ne radi komprosmise kada se radi o sigurnosti. Navedene sigurnosne opreme su dostupne: 

ABS kod kočenja u nuždi ili kod kočenja na skliskom kolniku sprječava blokiranje kotača. 
EDS (elektronička blokada diferencijala) pomaže u ubrzavanju i svladavanju uspona u slučaju slabije vuče nekog od pogonskih kotača. 
MSR (regulacija momenta inercije motora) sprječava blokiranje pogonskih kotača kod kočenja vozila na glatkom kolniku. 
Potpora za kočenje kod kočenja u nuždi podržava vozača povećanjem tlaka kočenja. Na taj se način znatno smanjuje put kočenja. 
› ASR (regulacija proklizavanja pogonskih kotača) sprječava proklizavanje kotača prilikom kretanja i ubrzavanja vozila na skliskom kolniku.
› Zahvaljujući kontroli tlaka u gumama vozač u svakom trenutku može očitati tlak u gumama. 
› Opcijski HHC sustav (potpora za kretanje uzbrdo) podržava vozača u sigurnom kretanju na uzbrdicama. Sustav se aktivira na usponu od 5 stupnjeva i omogućuje jednostavno i sigurno kretanje na usponima bez aktiviranja ručne kočnice. Sprječava kotrljanje vozila unatrag ili gašenje motora. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu