Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Virtualni kokpit sa sportskim kolom upravljača

Virtualni cockpit prezentira vam sve važne podatke o vožnji izravno u vašem vidnom polju. Infotainment sustav omogućuje vam jednostavno spajanje vašeg smartphonea s vašim vozilom kako biste stalno ostali u kontaktu sa svijetom.

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Sportska sjedala

Atraktivne obloge sjedala s logotipom RS izvezenim u leđnim naslonima izrađene su od kombinacije crne Alcantare® i kože te imaju crvene ukrasne šavove.

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Ručica mjenjača u RS dizajnu

Automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG osigurava maksimalnu iskorištenost okretnog momenta motora zahvaljujući svojim neprimjetnim i brzim promjenama stupnjeva prijenosa. DSG mjenjač i pogon na sve kotače savršeno su usklađeni.

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Papučice u izvedbi od plemenitog čelika

Sportski dojam dodatno naglašavaju stilski oblikovane papučice u izvedbi od plemenitog čelika.

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Obloga vrata

Ekskluzivna crna unutrašnjost savršen je spoj sportskog karaktera i stilskog komfora, a opremljena je LED osvjetljenjem unutrašnjeg prostora koje nudi deset ugodnih nijansi.

Interijer modela ŠKODA KODIAQ RS

Letvice u pragovima

Na prednjim i stražnjim letvicama u pragovima nalazi se natpis KODIAQ.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu