Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Rekord u Nürburgringu

Najbrže vozilo sa sedam sjedala

Fuchsröhre, Schwedenkreuz i Karussell - dijelovi dionice legendarne Sjeverne petlje Nürburgringa poznati su ljubiteljima motosporta u cijelome svijetu. Nijedna druga trkaća staza nije tako zahtjevna, vozači i vozila nigdje drugdje ne dolaze do svojih krajnjih granica kao na Nürburgringu. KODIAQ RS izdržao je uvjete dionice Zelenog pakla te je s 9:29,84 minuta postigao najbrže vrijeme na Sjevernoj petlji u kategoriji SUV vozila sa sedam sjedala.

ŠKODA KODIAQ RS Rekord u Nürburgringu

Sabine Schmitz o modelu KODIAQ RS

"ŠKODA KODIAQ RS pruža pravo zadovoljstvo na trkaćoj stazi", govori Sabine Schmitz. "ŠKODA je s modelom KODIAQ RS u potpunosti iskoristila potencijal svog velikog SUV vozila. Mogu si vrlo dobro zamisliti da se u budućnosti češće susrećem s modelom KODIAQ RS dok vozim svoje krugove na Sjevernoj petlji", dodaje Schmitz namigujući.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu