Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA KODIAQ RS

Prikaz okoline „Area View“

Prikaz okoline "Area View" sastoji se od četiriju kamera koje nadziru prostor oko vozila. Slika se prenosi na zaslon infotainment sustava u stvarnom vremenu, tako da možete brzo reagirati u bilo kojoj situaciji.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA KODIAQ RS

Prikolica koja sama parkira

Želite parkirati svoje vozilo s prikolicom? Potpora za manevriranje prikolicom pobrinut će se da vaši manevri tijekom parkiranja budu jednostavniji i sigurniji. Ovaj sustav preuzima kontrolu nad upravljačem kod spore vožnje unatrag.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA KODIAQ RS

Potpora izlaska iz parkirnog mjesta

Kao dio potpore pri promjeni voznog traka potpora izlaska iz parkirnog mjesta upotrebljava iste radarske senzore te pomaže pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag. U slučaju izravne opasnosti može čak automatski zakočiti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu