Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Sigurnost u modelu ŠKODA KODIAQ RS

Potpora kod prometnog zastoja

Kod vozila s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke (DSG) potpora kod prometnog zastoja čini vožnju tijekom zastoja jednostavnijom. Ona upravlja motorom, kočnicama i funkcijom upravljanja i tako vodi brigu o tome da vozilo krene, zakoči i promijeni smjer vožnje u skladu s kretanjem okolnih vozila. Vozač samo mora držati ruke na kolu upravljača. Potpora kod prometnog zastoja aktivna je kada su uključene automatska regulacija razmaka (ACC) i potpora zadržavanja vozila na voznom traku.

Sigurnost u modelu ŠKODA KODIAQ RS

Potpora pri promjeni voznog traka

Potpora pri promjeni voznog traka preko radarskih senzora u stražnjem braniku nadzire mrtvi kut iza i pokraj vozila. Ovisno o udaljenosti i brzini okolnih vozila sustav odlučuje hoće li vozača upozoriti na moguću opasnost vizualnim odnosno zvučnim signalima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu