Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Inteligentan vanjski dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Komforno otvaranje i zatvaranje

Želite otvoriti ili zatvoriti prtljažnik, ali vam ruke nisu slobodne? Jednostavno pomaknite nogu ispod stražnjeg branika i prtljažnik će se sam otvoriti ili zatvoriti.

Inteligentan vanjski dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Kuka za vuču

Kuka za vuču s električnim izvlačenjem izrazito je praktična. Kuka za vuču s integriranom utičnicom deblokira se preko gumba u prtljažniku.

Inteligentan vanjski dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Zaštita rubova vrata

Pri otvaranju bočnih vrata automatski se izvlači zaštita rubova vrata. Tako KODIAQ RS ne štiti samo sebe od ogrebotina već i druga vozila: savršeno rješenje za uska parkirna mjesta.

Inteligentan vanjski dizajn modela ŠKODA KODIAQ RS

Pretinci za kišobrane

U prednjim vratima integriran je po jedan pretinac s originalnim KODIAQ kišobranom. Pretinci su izrađeni tako da iz vozila odvode kapljice kiše, čime unutrašnjost ostaje suha.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu