Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Prtljažnik u modelu ŠKODA KODIAQ RS

LED svjetiljka

Praktična LED svjetiljka s mogućnošću vađenja smještena je u bočnoj stranici prtljažnika. Ona se automatski puni dok motor radi.

Prtljažnik u modelu ŠKODA KODIAQ RS

Elementi za fiksiranje

Kako vam prtljaga ne bi skliznula tijekom vožnje, za njezino su držanje zaslužna dva plastična elementa za fiksiranje sa zatvaračem na čičak.

Prtljažnik u modelu ŠKODA KODIAQ RS

Kuke za prtljagu

Kuke za torbu koje se mogu pomicati na bočnim stranicama prtljažnika omogućuju jednostavan i siguran transport, primjerice za vaše vrećice iz trgovine.

Prtljažnik u modelu ŠKODA KODIAQ RS

Program mreža

Praktični detalji osiguravaju veću fleksibilnost i kod unutrašnje opreme sa sedam sjedala. U prtljažniku ćete pronaći čvrste kuke za sustav mreža pomoću kojega ćete uvesti red u prtljažnik i sigurno fiksirati prtljagu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu