Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Dizajn modela ŠKODA KODIAQ SportLine

Svjetla

Koncept dizajna prednjih glavnih svjetala ubraja se u karakteristične elemente dizajna modela KODIAQ. Oštro oblikovana svjetla za maglu smještena su i dobro zaštićena ispod glavnih svjetala.

Dizajn modela ŠKODA KODIAQ SportLine

Pogled na bočni dio vozila

Iz preciznih rubova i glatkih površina proizlazi jedinstvena usklađenost svjetla i sjene. Štitnici za blato i obloge pragova naglašavaju činjenicu da se ovo vozilo izuzetno dobro snalazi i na neasfaltiranim cestama.

Dizajn modela ŠKODA KODIAQ SportLine

Prikaz modela sa stražnje strane

Eloksirani uzdužni krovni nosači naglašavaju ljepotu eksterijera. Crni produžeci duž stražnjeg stakla, koji prelaze u krovni spojler, poboljšavaju aerodinamiku vozila. Stražnja svjetla protežu se do blatobrana i tako osiguravaju savršeno osvjetljenje i na bočnim stranama.

Dizajn modela ŠKODA KODIAQ SportLine

Panoramski stakleni krov

S električnim panoramskim pomičnim krovom model KODIAQ ne otvara samo nove vidike već čini da ionako velika unutrašnjost djeluje još veća.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu