Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Dizajn

Svjetla

Koncept dizajna prednjih svjetala spada u elemente koje karakteriziraju KODIAQ. Svjetla za maglu oštrih oblika dobro su zaštićena i smještena ispod glavnih svjetala.

ŠKODA KODIAQ Dizajn

Bočni prikaz

Precizni rubovi i glatke površine kreiraju jedinstvenu igru svjetla i sjena. Zaštitne zastavice i obloge pragova jasno pokazuju da se ovo vozilo dobro osjeća i na neasfaltiranim cestama.

ŠKODA KODIAQ Dizajn

Stražnji prikaz

Eloksirani uzdužni krovni nosač naglašava ljepotu eksterijera. Crni nastavci duž stražnjeg stakla koji prelaze u krovni spojler poboljšavaju aerodinamička svojstva vozila. Stražnja svjetla ulaze duboko u blatobrane pa tako i bočno osiguravaju savršeno osvjetljenje.

ŠKODA KODIAQ Dizajn

Panoramski stakleni krov

Zahvaljujući električnom panoramskom pomičnom krovu KODIAQ ne samo da otvara nove vidike nego i unutrašnjost raskošne veličine djeluje još veća.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu