Modeli

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Interijer u kojem se osjećate ugodno

Svejedno je, sjedili za upravljačem, na suvozačevom sjedalu ili u trećem redu sjedala- interijer KODIAQA ispunit će sve vaše želje. Što se tiče ponude prostora, komfora, povezivosti, prtljažnog prostora ili funkcionalnosti, ne morate činiti nikakve kompromise.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za petero i prtljagu

Nije čudo što KODIAQ nazivaju "čudo prostora": kod verzije unutrašnje opreme s pet sjedala na raspolaganju vam je prtljažnik obujma 720 litara - a s preklopljenim stražnjim sjedalima čak 2.065 litara. Stražnja sjedala možete preklopiti komforno jednim pokretom ruke.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Podnica prtljažnika

Podnica prtljažnog prostora se može koristiti dvostrano (tepih/plastika) i štiti dno prtljažnika, ma što se dogodilo.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za sedmero i prtljagu

Ako nekada ne trebate sva mjesta za sjedenje, kod modela sa sedam sjedala možete povećati prtljažni prostor preklapanjem klupe u trećem redu. Na taj ćete način dobiti dodatnih 630 litara prtljažnog prostora. Ako preklopite još i drugi red sjedala, doći ćete na impozantnih 2.005 litara.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Varijabilna utovarna podnica

Kako biste mogli koristiti klupu u trećem redu za sjedenje, trebate ukloniti pokrivku prtljažnog prostora. Možete je smjestiti u pretincu za odlaganje ispod utovarne površine. Ne morate je dakle čuvati izvan vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu