Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Interijer u kojem se osjećate ugodno

Svejedno je, sjedili za upravljačem, na suvozačevom sjedalu ili u trećem redu sjedala- interijer KODIAQA ispunit će sve vaše želje. Što se tiče ponude prostora, komfora, povezivosti, prtljažnog prostora ili funkcionalnosti, ne morate činiti nikakve kompromise.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za petero i prtljagu

Nije čudo što KODIAQ nazivaju "čudo prostora": kod verzije unutrašnje opreme s pet sjedala na raspolaganju vam je prtljažnik obujma 720 litara - a s preklopljenim stražnjim sjedalima čak 2.065 litara. Stražnja sjedala možete preklopiti komforno jednim pokretom ruke.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Podnica prtljažnika

Podnica prtljažnog prostora se može koristiti dvostrano (tepih/plastika) i štiti dno prtljažnika, ma što se dogodilo.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Dovoljno mjesta za sedmero i prtljagu

Ako nekada ne trebate sva mjesta za sjedenje, kod modela sa sedam sjedala možete povećati prtljažni prostor preklapanjem klupe u trećem redu. Na taj ćete način dobiti dodatnih 630 litara prtljažnog prostora. Ako preklopite još i drugi red sjedala, doći ćete na impozantnih 2.005 litara.

ŠKODA KODIAQ Prostranost

Varijabilna utovarna podnica

Kako biste mogli koristiti klupu u trećem redu za sjedenje, trebate ukloniti pokrivku prtljažnog prostora. Možete je smjestiti u pretincu za odlaganje ispod utovarne površine. Ne morate je dakle čuvati izvan vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu