Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Offroad

Offroad asistent

S inteligentnim Offroad asistentom, koji se može koristiti pri brzinama do 30 km/h, jednostavno ćete savladati čak i najteže terene. Off-road sustav prilagođava karakteristike motora, pomoćne sustave i elektroničku kontrolu stabilizacije ekstremnim uvjetima.

ŠKODA KODIAQ Offroad

Pogon na sve kotače

Pogon na sve kotače osigurava elektronički upravljana spojka na više diskova. Raspodjela snage na spojku na stražnjoj osovini je automatska, tako da se sve prednosti pogona na prednjim kotačima koriste u normalnim uvjetima na cesti, dok se pogon na sva četiri kotača koristi na teškim terenima.

ŠKODA KODIAQ Offroad

Modul za snijeg

Modeli s pogonom na sva četiri kotača opremljeni su i modusom za vožnju na snijegu, koji omogućuje dobro rukovanje na skliskim površinama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu