Modeli

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Prikaz okolnog prostora "Area View"

Prikaz okolnog prostora "Area View" sastoji se od 4 kamere koje prate prostor oko vozila. Slika se u realnom vremenu prenosi na zaslon infotainment sustava, tako da u svakoj situaciji možete brzo reagirati.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Prikolica koja parkira samu sebe

Rado biste imali prikolicu, ali se grozite od manevriranja prikolicom unatrag. Potpora za manevriranje prikolicom za vrijeme lagane vožnje unatrag preuzima kontrolu umjesto vas. Vi još samo morate odlučiti kada će parkiranje početi i završiti. Dječja igra!

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora za kočenje pri manevriranju

Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju KODIAQ koči automatski, čime može spriječiti moguću koliziju.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora upravljanja pri parkiranju

Potporom upravljanja pri parkiranju bez problema ćete se parkirati i u uska parkirna mjesta. Ona vam pomaže u pronalasku prikladnog parkirnog mjesta i parkira vozilo automatski u okomita i uzdužna parkirna mjesta, pri čemu parkirna mjesta trebaju biti duža svega 60 cm od samog vozila.

ŠKODA KODIAQ Jednostavno parkiranje

Potpora izlaska iz parkirnog mjesta

Kao dio potpore pri promjeni voznog traka potpora izlaska iz parkirnog mjesta koristi iste radarske senzore i pomaže kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. U slučaju neposredne opasnosti ova potpora može čak i automatski zakočiti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu