Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Dizajn svjetala

Vidjeti i biti viđen

Inovativne optičke značajke kristalnog stakla u kombinaciji s tehničkim inovacijama. LED diode omogućuju iznimno snažno svjetlo uz istovremeno učinkovito iskorištavanje energije. U gradu, na autoputu ili po kiši: zahvaljujući LED glavnim svjetlima s adaptivnim sustavom prednjih svjetala intenzitet svjetla se prilagođava okolnim uvjetima.

ŠKODA KODIAQ Dizajn svjetala

Tradicija koja inspirira

Također su i stražnja svjetla sa svojim preciznim linijama i elementima od brušenog kristala, kreiranim po uzoru na bohemijsku umjetnost brušenja stakla, opremljena LED tehnologijom.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu