Modeli

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Infotainment Online

Zahvaljujući ovoj informacijskoj usluzi uvijek na raspolaganju imate pregled aktualnog stanja u prometu: s navigacijskim sustavom, prometnim obavijestima, prikazom cijene benzina, prikazom parkirnih mjesta, informacijama o vremenu i mnogim drugim.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Prometne informacije

Internet vam uvijek pokazuje najbolju rutu: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakoj vožnji imate savršen pregled. Osim toga možete brzo reagirati na nove informacija kao što su gradilišta ili zastoji.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Remote Access

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SOS tipka

U paket povezivosti KODIAQA spada i veza za poziv u nuždi. Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SmartLink

Zahvaljujući SmartLinku (MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto) možete sigurno preko infotainment sustava na putu koristiti svoj smartphone. To vrijedi i za odabrane aplikacije na vašem smartphoneu, koje imaju certifikat za korištenje u vozilima i koje su kompatibilne sa sustavima MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Columbus

Radio-navigacijskim sustavom Columbus možete rukovati komforno preko 8-inčnog dodirnog zaslona. U opseg njegovih funkcija spadaju bluetooth, SmartLink i Wi-Fi. Po četiri zvučnika sprijeda i straga jamče savršen zvuk.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Sound sustav CANTON

Uživajte u glazbi i audio knjigama u zvuku izvrsne kvalitete s CANTON sound sustavom. On obuhvaća deset zvučnika velike snage, među njima centralni zvučnik u instrumetnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Sound sustav na raspolaganje stavlja izlaznu snagu od ukupno 575 W.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu