Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Infotainment Online

Zahvaljujući ovoj informacijskoj usluzi uvijek na raspolaganju imate pregled aktualnog stanja u prometu: s navigacijskim sustavom, prometnim obavijestima, prikazom cijene benzina, prikazom parkirnih mjesta, informacijama o vremenu i mnogim drugim.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Prometne informacije

Internet vam uvijek pokazuje najbolju rutu: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakoj vožnji imate savršen pregled. Osim toga možete brzo reagirati na nove informacija kao što su gradilišta ili zastoji.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Remote Access

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SOS tipka

U paket povezivosti KODIAQA spada i veza za poziv u nuždi. Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

SmartLink

Zahvaljujući SmartLinku (MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto) možete sigurno preko infotainment sustava na putu koristiti svoj smartphone. To vrijedi i za odabrane aplikacije na vašem smartphoneu, koje imaju certifikat za korištenje u vozilima i koje su kompatibilne sa sustavima MirrorLink™, Apple CarPlay i Android Auto.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Columbus

Radio-navigacijskim sustavom Columbus možete rukovati komforno preko 8-inčnog dodirnog zaslona. U opseg njegovih funkcija spadaju bluetooth, SmartLink i Wi-Fi. Po četiri zvučnika sprijeda i straga jamče savršen zvuk.

ŠKODA KODIAQ Povezivost

Sound sustav CANTON

Uživajte u glazbi i audio knjigama u zvuku izvrsne kvalitete s CANTON sound sustavom. On obuhvaća deset zvučnika velike snage, među njima centralni zvučnik u instrumetnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Sound sustav na raspolaganje stavlja izlaznu snagu od ukupno 575 W.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu