Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Električni osigurač za djecu

Jednim pritiskom na gumb putovanje za vaše najmlađe postaje još sigurnije. Osigurač za djecu onemogućuje otvaranje bočnih prozora i vrata.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Gornji pretinac za rukavice

Pretinac za rukavice na suvozačevoj strani nudi iznenađujuće puno prostora za odlaganje.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Donji pretinac za rukavice

Donji pretinac za rukavice s bravicom može se hladiti - primjerice za osvježavajuće napitke i užine.

ŠKODA KODIAQ Clever Inside

Središnji naslon za ruke s "jumbo box" pretincem

U prednjem naslonu za ruke nalazi se prostran pretinac za odlaganje u kojem možete sigurno odložiti svoje elektroničke uređaje. Pretinac za odlaganje opremljen je dvostranim umetkom, Na jednoj se strani nalazi držač za napitke i kovanice dok je druga strana predviđena za smještaj većih predmeta.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu