Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Komforno otvaranje i zatvaranje

Nemate slobodnih ruku za otvaranje ili zatvaranje prtljažnika? Jednostavno kratko zamahnite nogom ispod stražnjeg branika i stražnji će se poklopac otvoriti odnosno zatvoriti kao čarolijom.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Električno otklopiva kuka za vuču

Kuka za vuču, kojom možete upravljati preko tipke u prtljažniku, može se otklopiti i zaklopiti tako da je nakon korištenja ne morate demontirati. KODIAQ svladava vučno opterećenje od impozantnih 2.500 kg.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Zaštita ruba vrata

Prilikom otvaranja bočnih vrata automatski se izvlači zaštita ruba vrata. Na taj način KODIAQ ne štiti samo sebe, već i druga vozila od ogrebotina: savršeno rješenje za uska parkirna mjesta.

ŠKODA KODIAQ Clever Outside

Kišobran

U prednjim je vratima integriran specijalni pretinac s originalnim KODIAQ kišobranom. Pretinci su konstruirani tako da odvode kapljice vode s kišobrana izvan vozila, tako da unutrašnjost vozila ostaje suha.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu