Modeli

Zaštita podataka

Zaštita vaše privatnosti tijekom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

U skladu s Zakonom o telekomunikacijama u trenutno važećoj verziji i Zakonu o zaštiti podataka (, osobni će se podaci pohraniti bez ikakvih ograničenja samo ako nam iste dostavite primjerice u sklopu registracije kod upita, nagradne igre ili pretplate na newsletter i ako nam date suglasnost za obradu ovih podataka.

Budući da suglasnost za korištenje vaših podataka u prethodno navedene svrhe može obuhvaćati i prijenos vaših podataka ŠKODA partnerima (prodajni i servisni partneri), pružateljima financijskih usluga (Porsche Leasing) odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja angažiranima u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca koje ste sami odabrali, vaši se podaci mogu proslijediti i njima. Podaci se neće prosljeđivati trećim osobama izvan ovih okvira - poput izdavača imenika i tvrtki za izravno oglašavanje.

Prikupljanje i obrada anonimnih podataka

Na ovoj internetskoj stranici koristi se softver za analizu korištenja stranice. Analizom ovih podataka mogu se dobiti vrijedna saznanja o potrebama korisnika. Ova saznanja doprinose dodatnom poboljšanju kvalitete ponude. Za svaki pojedini pristup stranici bez ograničenja se pohranjuje sljedeći zapis podataka:

  • anonimizirani oblik IP adrese računala s kojeg se pristupa stranici
  • datum i vrijeme pristupa stranici
  • naziv stranice odnosno datoteke kojoj se pristupa
  • poveznica na stranicu preko koje je otvorena ova stranica
  • pretraživač uključujući verziju pretraživača koju korisnik koristi
  • operativni sustav koji korisnik koristi.

U tom se kontekstu koriste i takozvani kolačići. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice i time omogućuju anonimno prepoznavanje posjetitelja.

Na ovoj se internetskoj stranici koriste kolačići tvrtki Piwik.org. (http://de.piwik.org/) i Webtrekk (http://webtrekk.com) kako bi se pristupi internetskim stranicama mogli točnije protokolirati. Dodatno se koriste kolačići tvrtke twyn group IT solutions & marketing services AG (http://www.twyn.com, http://www.yoondo.com) u svrhu optimiziranog upravljanja reklamama. Podaci koji su pritom prikupljeni pohranjuju se isključivo anonimizirano.

Postavke za kolačiće

Implementiranje dodataka za društvene mreže (Social Plugins)

Na našim internetskim stranicama koriste se dodaci Facebooka. U tu svrhu koristimo gumb "Sviđa mi se" (eng. "Like"). Riječ je o ponudi američke tvrtke Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 SAD). Međutim, posjećivanjem jedne od naših internetskih stranica koja sadrži takav dodatak nećete biti dovedeni u vezu s ovom tvrtkom. To će se dogoditi tek nakon što date svoju izričitu suglasnost koja će se od vas zatražiti nakon što kliknete na odgovarajući gumb.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi