Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1. Organizator i svrha

Priređivač nagradnog natječaja SCALA VIKEND (u daljnjem tekstu "Natječaj") je Porsche Croatia d.o.o., Miroslava Miholića 2, 10010 Zagreb, OIB: 56007827423 (u nastavku "Organizator"). Natječaj se priređuje radi jačanje veze s korisnicima i promocije marke ŠKODA s obzirom na to da je Organizator generalni uvoznik marke ŠKODA za Republiku Hrvatsku. Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira ovaj Natječaj.

Članak 2. Trajanje natječaja

Natječaj se održava u periodu od 20.9. do 29.9.2019. do 23:59.

Članak 3. Pravo sudjelovanja

U Natječaju mogu sudjelovati osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su starije od 18 godina i prihvaćaju ova Pravila. Za osvajanje prve nagrade potrebno je imati vozačku dozvolu.

Članak 4. Način sudjelovanja

Sudionici natječaja imaju zadatak na svom Instagram profilu postaviti autorsku fotografiju ŠKODA ključa (s vidljivim ŠKODA znakom) uz hashtagove #SKODAkljuc #ZelimVozitiScalu #SKODAHrvatska

Postavke privatnosti Instagram profila Sudionika trebaju biti postavljene na "javno" kako bi objava bila vidljiva Organizatoru, odnosno kako bi se mogla uzeti u obzir pri odabiru.

Članak 5. Odabir pobjednika

Žiri sastavljen od članova marketinškog tima odabrat će najatraktivniju fotografiju.

Članak 6. Nagrade

1. nagrada: 1 x Paket POTPUNO NOVI VIKEND - SCALA VIKEND uključuje:

- dva polupansiona (11.10.-13.10.2019.) za dvije osobe u Boutique Hotelu Scala d'Oro u Vodicama (https://www.scalavodice.com/hotel/hr)

- ŠKODA SCALA na korištenje s punim tankom goriva i s plaćenim cestarinama od 10.10. - 14.10.2019.

2. nagrada: 5 x ŠKODA promo-paket koji uključuje:

- SCALA sunčane naočale

- ŠKODA Activity Tracker sat

- ŠKODA Powerbank (eksterna baterija)

Slike nagrada koje se koriste u promociji Natječaja su simbolične.

Članak 7. Objava pobjednika i preuzimanje nagrade

Imena potencijalnih pobjednika bit će objavljena na ŠKODA Hrvatska Instagram profilu 30.9.2019.

Potencijalni dobitnici dužni su se javiti u DM (direct message) našeg Instagram profila na adresi: https://www.instagram.com/skoda.hrvatska radi potvrde i dogovora oko preuzimanja nagrade.

Ako se potencijalni pobjednik ne javi u roku od 48 sati od trenutka objave, može izgubiti pravo na nagradu. Organizator u tom slučaju zadržava pravo nagradu ne dodijeliti nikome ili ju dodijeliti nekom drugom sudioniku.

Članak 8. Autorstvo i osobni podaci

Sudionik svojim sudjelovanjem pristaje da se fotografija koju je objavio uz zadane hashtagove objavljuje i koristi u svrhu ovog Natječaja.

Sudionik svojim sudjelovanjem jamči da je autor navedene fotografije, da nije preuzeta s internetskih stranica ili drugih izvora, a u slučaju da se na fotografiji nalaze osobe, sudionik jamči da ima pravo na njihovo objavljivanje.

Sudjelovanjem u Natječaju, Sudionik potvrđuje da je upoznat s našom Izjavom o zaštiti osobnih podataka te da je suglasan da Organizator prikuplja i obrađuje njegove osobne podatke koje je sam pružio kao uvjet za dostavljanje/preuzimanje nagrade i za tu svrhu, čime se ti podaci mogu jednokratno dijeliti s trećim strankama isključivo radi organizacije Natječaja i ostvarivanja nagrade. Našu Izjavu o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje: https://www.skoda.hr/kontakt/impressum/zastita-podataka

Članak 9. Ograničenje odgovornosti

U slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, Organizator može prekinuti Natječaj. Također, Organizator se neće smatrati odgovornim ukoliko bi okolnosti na koje nije mogao utjecati, utjecale na dostupnost ili uživanje nagrada. Sudionici su odgovorni za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju (uključujući bez ograničenja troškove pristupa Internetu).

Članak 10. Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo diskvalificirati sudionike, za vrijeme trajanja Natječaja ako procjeni da se krše ova ili općevažeća pravila ponašanja na Internetu ili da se utječe na pravednost natjecanja.

Članak 11. Pridržavanje pravila i nadležnost

Organizator zadržava pravo promjene ovih pravila, a o tome će sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem ove stranice. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora između Sudionika i Organizatora ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu.