Modeli

Sigurnost i komfor modela ŠKODA FABIA

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Do 9 zračnih jastuka koji su međusobno fino usklađeni s automatskim sigurnosnim pojasevima u tri točke vezanja i sigurnosnim naslonima za glavu, štite vozača i sve ostale putnike od ozljeda. Jednako je važan i čvrsti okvir vozila kao i velika ponuda sigurnosnih sustava i sustava potpore za vozača. U novom ćete se modelu FABIA svakako osjećati sigurno.

Sigurnost i komfor modela ŠKODA FABIA

ZGODNA I PAMETNA

Mnogi bi se zadovoljili ljepotom, ali potpuno nova FABIA je i pametna. Vrhunski kombinirani instrument ima virtualni cockpit s 10,25" TFT zaslonom koji nudi 5 varijanti izgleda i mogućnost prikaza karte za navigaciju. Svoj model FABIA možete opremiti multimedijskim sustavom koji ima zaslon do 9,2" u središtu instrumentne ploče, ambijentalnim osvjetljenjem i ŠKODA sound sustavom.

Sigurnost i komfor modela ŠKODA FABIA

UGODNA KLIMA

Climatronic dvozonski klima-uređaj po prvi je puta dostupan u potpuno novom modelu FABIA. Ovaj vam sustav omogućuje uživanje u automatskom održavanju temperature u vozilu, a vozač i suvozač, k tomu, mogu namjestiti vlastite postavke temperature. Senzor vlage smanjuje zamagljenje vjetrobranskog stakla i povećava ugodnost klime.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu