Modeli

NOVA

ŠKODA OCTAVIA COMBI 𝗶V

Povećajte svoja očekivanja.
Path
Path

Pregled modela

Nova OCTAVIA

Nova OCTAVIA

Fahrzeug sofort verfügbar
Nova OCTAVIA COMBI

Nova OCTAVIA COMBI

Fahrzeug sofort verfügbar
NOVA OCTAVIA iV

NOVA OCTAVIA iV

Fahrzeug sofort verfügbar

NOVA OCTAVIA COMBI iV

Fahrzeug sofort verfügbar
NOVA OCTAVIA RS

NOVA OCTAVIA RS

Fahrzeug sofort verfügbar
NOVA OCTAVIA COMBI RS

NOVA OCTAVIA COMBI RS

Fahrzeug sofort verfügbar
Nova OCTAVIA SCOUT

Nova OCTAVIA SCOUT

Fahrzeug sofort verfügbar

Gradska vožnja bez emisija

Pridružite nam se: vrijeme je za novu eru vožnje u gradu. Sve to zahvaljujući električnom pogonu s rasponom testiranim prema WLTP standardu, koji iznosi do 60 kilometara i znači vožnju s potpuno nultim emisijama.

Bez briga i na dužim putovanjima

Duža poslovna putovanja i izleti izvan grada osigurat će vam 1.4 TSI benzinski motor s ukupnom snagom sustava od 150 kW, a posebnu udobnost u vožnji osigurava 6-stupanjski DSG mjenjač. 

Jednostavno punjenje na putu i doma

Baterija kapaciteta 13 kWh nalazi se ispod podnice straga u vozilu i omogućuje vožnju do 60 km (na temelju mjerenja u skladu s WTLP). Kada vozilo punite kod kuće i priključujete ga na komercijalnu električnu mrežu, baterija (ako je potpuno prazna) će se potpuno napuniti unutar pet sati. Vrijeme punjenja može se skratiti na tri sata i trideset tri minute pomoću wallboxa ili na stanici za punjenje koja podržava brzo punjenje.

Dovoljno prostora za sve

Model OCTAVIA Combi iV je odličan izbor za sve vaše poslovne pothvate, a uz 490-litarski prtljažnik će nakon radnog vremena s lakoćom ispuniti očekivanja koja vaše obiteljske aktivnosti stavljaju pred vaš OCTAVIA Combi iV model.

 

Uživajte u prednostima e-modela

E-mobilnost je tu. Za vas kao vlasnika električnog automobila marke ŠKODA to znači mnoštvo prednosti: kupovina uz subvenciju, rasprostranjena infrastruktura i uvijek udobna i sigurna vožnja. 

NAJNAPREDNIJI SUSTAVI POTPORA ZA VOZAČA

Sustav potpora za vozača «Traveller» djelomično preuzima upravljanje vozilom kako bi vam olakšao vožnju i pregled nad situacijom u prometu.
Paleta sigurnosnih sustava potpora upotpunjena je nekim novim, izrazito modernim sustavima potpora.
LED matrix glavna svjetla raspolažu matrix funkcijom dugih svjetala, što znači da duga svjetla mogu konstantno ostati uključena, a da pritom ne dolazi do zasljepljivanja drugih vozača.
Nemojte se više brinuti o parkiranju – vaše će vozilo pronaći mjesto i na uskim parkirnim mjestima jednostavnim pritiskom na gumb.

POVEZIVOST, PRILAGOĐENA E-MOBILNOSTI

Sve što trebate je pametni telefon i već ćete imati OCTAVIA Combi iV sa sobom. Gdje god se nalazili, daljinski možete napuniti bateriju ili uključiti klima uređaj, i sve to jednim pritiskom na tipku.

Dimenzije

Detalji

Katalozi ŠKODA

Sve informacije o ŠKODA modelima.