Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Mogućnosti modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

NA STOTINE KILOMETARA DOSEGA

OCTAVIA Combi iV opremljen je motorom s unutarnjim sagorijevanjem, električnim motorom i snažnom litij-ionskom baterijom koja se može napuniti na običnoj utičnici - otuda i naziv Plug-in-Hybrid. Kad se automobil ne pokreće na električni motor, OCTAVIA Combi iV koristi hibridni način rada koji mu omogućuje da prijeđe nekoliko stotina kilometara. Još jedna prednost je, naravno, ekonomičnija vožnja s manjom potrošnjom i manjom emisijom CO2.

Mogućnosti modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

IZUZETNA VOZNA DINAMIKA

S priključnom hibridnom tehnologijom, OCTAVIA Combi iV omogućava ekološku mobilnost bez narušavanja izuzetne vozne dinamike. Pogonski sustav pruža maksimalnu snagu sustava od 150 kW i okretni moment do 350 Nm.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu