Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Punjenje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

PUNJENJE BATERIJE DOMA

Izraz "Plug-in-Hybrid" znači da se baterija OCTAVIA Combi iV može puniti kablom za punjenje. U tu svrhu baterija koristi izmjeničnu struju (AC) iz mreže. Bateriju možete puniti kod kuće, obično preko noći, bilo iz obične utičnice, bilo preko moćnog kućnog (Wallbox) punjača za brže punjenje - prazna baterija može se potpuno napuniti na redovnoj utičnici u 5 sati, a u 3 sata i 30 minuta uz pomoć Wallbox snage 3,6 kW. Svaki od ovih načina punjenja zahtijeva vlastiti kabel.

Punjenje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

PUNJENJE BATERIJE NA PUTU

Punjenje baterije na putu je jednostavno - na poslu, na parkiralištu ili u trgovačkom centru. Pomoću kabela za brzo punjenje, istog kao i za punjenje putem zidnih punjača (wallbox), napunit ćete bateriju u 3 sata i 30 minuta, isto kao i na javnim postajama za punjenje. Kablovi za punjenje mogu se lako ugraditi u namjenski odjeljak za odlaganje u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu