Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Opremljenost modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

SVE PO VAŠIM ŽELJAMA

Model OCTAVIA COMBI iV s Plug-in-Hybrid pogonom dostupan je s dva paketa opreme: Ambition i Style. Odaberite pravi paket opreme i dobit ćete dodatne posebne elemente iV, poput 10-inčnog infotainment sustava Columbus s iV logotipom dobrodošlice i ekranima koji odgovaraju modelu, te kablom za punjenje i iV znakom na stražnjim vratima.

Opremljenost modela ŠKODA OCTAVIA COMBI iV

PROSTOR ZA SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

Unatoč postavljanju baterije na stražnju osovinu, ŠKODA OCTAVIA Combi iV ostaje impresivan obiteljski automobil s izvrsnom udobnošću za sve putnike i velikim prtljažnikom. Zapremina prtljažnika iznosi čak 450 litara i nudi izuzetnu praktičnost i upotrebljivost uz jednostavan pristup. Ostale prednosti modela OCTAVIA, uključujući prostor za koljena stražnjeg suvozača, ostaju nepromijenjene.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu