Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pametni detalji

PRETINAC ZA KIŠOBRAN

OCTAVIA ima posebne odjeljke na prednjim vratima za kišobran ili ručnu četku, ako vas uhvati kiša ili ako želite očistiti unutrašnjost automobila.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pametni detalji

INTEGRIRANI LIJEVAK ZA TEKUĆINU ZA PRANJE VJETROBRANSKOG STAKLA

Simply Clever rješenja mogu se naći i ispod poklopca motora. OCTAVIA ima pametno dizajniran gumeni poklopac za tekućinu za pranje vjetrobrana. Otvara se u praktični lijevak tako da možete lako dopuniti tekućinu bez izlijevanja.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pametni detalji

ELEKTRIČNI OSIGURAČ ZA DJECU

Upotreba mehaničkog osigurača za djecu na stražnjim vratima zahtijeva određeni oprez ako ste povremeno s djecom na putu, a povremeno s odraslima. Osigurač za djecu na stražnjim vratima ovisno o potrebi možete elektronički uključiti i isključiti iz vozačevog sjedala.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pametni detalji

ROLETA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Ako vam je potrebna zaštita od sunca ili želite u miru i neometano raditi, možete navući rolete za zaštitu od sunca kako biste zaštitili unutrašnjost vozila, a kad ih više nećete trebati, možete ih ponovno kompletno spremiti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu