Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pretinci za odlaganje

PRETINAC ZA SMARTPHONE

Pretinci na leđnim naslonima prednjih sjedala idealni su za odlaganje raznoraznih predmeta. No za male smartphone uređaje ipak su preveliki. Zbog toga u modelu OCTAVIA Combi iV postoji dodatni mali pretinac koji je savršen za mobilne uređaje putnika u stražnjem dijelu vozila.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pretinci za odlaganje

DRŽAČ ZA BOCE U PREDNJIM VRATIMA

Vožnja se čini puno dužom kada su putnici žedni. Zato je upravo iz tog razloga u oblozi prednjih vrata integriran držač za 1,5-litrenu bocu. Ona je tamo sigurno smještena, neće se udubiti i odmah će biti pri ruci ako je nekome potrebna.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Pretinci za odlaganje

VELIKI PRETINAC S PODESIVIM NASLONOM ZA RUKE

Jumbo Box praktična je i prostrana ladica za odlaganje smještena u podesivi naslon za ruke između prednjih sjedala, što ga čini lako dostupnim i vozaču i suvozaču.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu