Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Prilagodljiv prtljažnik

ELEKTRIČNA PRTLJAŽNA VRATA

Opcionalna vrata s električnim upravljanjem mogu se otvoriti i zatvoriti pritiskom na tipku ili gumbom na ključu. Možete ga otvoriti i putem takozvane virtualne papučice, približavanjem stopala senzoru pod stražnjim branikom, koji će automatski otvoriti prtljažnik.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Prilagodljiv prtljažnik

MREŽE ZA PRTLJAŽNIK

Mreže za prtljažnik osmišljene su u svrhu zaštite transportiranih predmeta i onemogućuju klizanje istih tijekom vožnje. Elastični materijal podvrgnut je raznim ispitivanjima stabilnosti te je izrađen za težine do 1,5 kg. Mreže se u svrhu pričvršćivanja mogu zakvačiti za ušice za vezanje prtljage u prtljažniku.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Prilagodljiv prtljažnik

ELEMENTI ZA LAKŠI PRIJEVOZ PREDMETA U PRTLJAŽNIKU

Predmeti se također mogu pričvrstiti na prtljažnik pomoću montažnih elemenata. Kutije i vreće samo je potrebno gurnuti između zatvarača i više neće klizati okolo. Pričvršćivači se mogu spremiti i pohraniti u prtljažnik.

ŠKODA OCTAVIA Combi iV Prilagodljiv prtljažnik

ELEKTRIČNA IZVLAČNA KUKA

Opcionalna električna izvlačna kuka izuzetno je praktičan element. Kuka s ugrađenom utičnicom može se lako otpustiti prekidačem na bočnoj strani i postaviti u položaj.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu